perjantai 8. tammikuuta 2016

Saanko esitellä Ice-pentueen

Tässäpä teille kuvat Ice-pentueesta. Osa kuvista on varsin epätarkkoja, koska nämä eivät vielä osaa "paikka"-käskyä. Emme myöskään halunneet pitkittää yhdenkään kuvaushetkeä ihan pennun ja emän takia. Näillä siis mennään. Erityisesti pesueen viimeinen oli varsin innokas pääsemään pois Jaanan huomasta takaisin äitinsä tykö... Tästä liukasliikkeisyydestä Travolta saikin nimensä.

Jokaisesta paitsi viimeisestä villahoususta eli Travoltasta on passikuva sekä kuva oikealta että vasemmalta puolelta. Travoltan kuvat nappasin nopeasti, kun auto oli käynnissä pihalla ja alustatkin piti vielä kertaalleen vaihtaa. Olin hieman hevosen selässä, koska pelkäsin, etten jaksa ajaa lähes olemattomilla yöunilla kotiin, jos pitkittäisin vähänkään oleskeluani länsirannikolla. Mutta emmeköhän me saa parempia kuvia penneleistä tässä matkan varrella... Laitan nämä kuvat esiin aakkosjärjestyksessä. On helpompi itse pysyä perässä.

1. tyttö "Annikki"
Syntymäpaino: 375 g
Annikki Tähti
Annikki oikealta
Annikki vasemmalta

2. tyttö "Doris"
Syntymäpaino: 395 g
Doris
Doris oikealta
Doris vasemmalta

3. tyttö "Lumikki"
Syntymäpaino: 411 g
Lumikki
Lumikki oikealta
Lumikki vasemmalta

1. poika "Oliver"
Syntymäpaino: 344 g
Oliver
Oliver oikealta
Oliver vasemmalta

2. poika "Stara"
Syntymäpaino: 390 g
Stara
Stara oikealta
Stara vaemmalta

3. poika "Travolta"
Syntymäpaino: 380 g
Travolta
Travolta oikealta
Näillä näkymillä kahdelle pojalle ja kahdelle tytölle on jo koti tiedossa. Varsinaisia varauksiahan en ota vastaan mutta yksi tyttö jää Jaanalle ja yksi tyttö muuttaa meille tai menee sijoitukseen. Yksi pojista on näillä näkymin muuttamassa Porin suuntaan Jaanan kaverin luokse ja yksi pojista yhden kasvatinomistajalle kaveriksi toiselle kasvatilleni. Ellei siis jotain ihmeellistä tapahdu, vielä yksi tyttö ja yksi poika etsii itselleen sopivaa kotia. Kolmannelle tytölle löytynee koti minuun jo aikaisemmin yhteydessä olleista mutta joku näistä komeista pojista on vielä sitä omaa kotia vailla. 

3 kommenttia:

  1. Onnea! Onnea!
    Voi, että mitä ihanuuksia siellä on! Voin vain kuvitella penneleitten hurmaavan tuoksun...

    VastaaPoista