keskiviikko 2. joulukuuta 2015

24. vrk

Neljättä viikkoa viedään. Mielestäni Lissun nisät ovat hieman selkeämmin esillä ja Lissu on vähän "pötkylän" näköinen. Ruoka maistuu edelleen mutta sitä ei nyt parina päivänä ole vedetty hirmuisella ahmimisella. Lenkillä ja pihassa ollessaan Lissu on kuin aina ennenkin, juoksee päättömästi tehden syöksyhyppyjä sinne tänne. Puolustushalun ja terävyyden kohoamista on neidossa havaittavissa näin kotioloissa.

Ilma on ollut viimeisen viikon inhottavan sateinen ja olemmekin lähinnä löhöilleet sisällä, sen kummemmin tekemättä mitään =D Eilinen lenkki tehtiin vihmovassa tuulessa ja vesisateessa mutta tänään saimme nauttia pikku pakkasesta ja tähtitaivaasta. Voi miten toivoisin hieman lunta ja sitä pakkasta! Koirat pysyisivät puhtaina ja samalla lattiat...... Lissua ei toki vesisade tai rapakot haittaa, sillä neito kahlaa kaikki mahdolliset aina läpi.


Liz söpöilee......


Ensi viikolla menemmekin sitten ultraan, joten seuraava päivitys sisältää toivottavasti iloisia uutisia.... Siihen asti peukut pystyyn, sillä vaikka merkkejä on, koskaan ei tiedä varmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti