perjantai 26. helmikuuta 2016

Ja niin heitä on kolme

Tänään matkasivat uusiin koteihinsa ihanainen Doris ja komea Travolta. 
Doris lähti matkaan jo ennen aamu kymmentä kohti Lappeenrantaa Jennin lauman jatkoksi. Tämä suloinen neitonen on sulattanut kaikkien meillä pentuja katsomassa käyneiden sydämet, eikä ihme! Doris on kuin karamelli :) Punnitsin tyttösen vielä tuossa lähtiessä ja painoa nyt 3,9kg.

Doris uuden ihmisensä Jennin sylissä



Iltapäipäivästä kohti uusia seikkailuja lähti Travolta. Travolta vaikuttaa tästä eteenpäin Hollolassa Pöystien perheessä. Tämä komea jässikkä painoi lähtiessään 4,9kg.


Onnellinen omistaja Jussi sekä suloinen Travolta


Toivon molemmille penneleille kaikkea hyvää matkan varrelle! Toivottavasti törmäämme näyttelyissä, kokeissa tai ihan muuten vain :)

Nyt tuntuu, että täällä on jo kovinkin rauhallista, kun pentuja on jäljellä enää kolme. Tiedä sitten huomaavatko sisarukset toisten poissa olon, sillä ruoka maistui nyt kovin nihkeästi tuossa päiväsellä. Itseasiassa huomasin jo eilen Annikista, että Oliverin lähtö selvästi vaikutti siihen jotenkin. Liekö tämä kaksikko ollut oikeasti paita ja peppu..... Huomenna uuteen kotiinsa matkaan Stara. Voi voi, saa taas täällä sitten vetistellä.

2 kommenttia:

  1. Myös minä etämammana olen täällä hengessä mukana ja vetistelemässä... Onnea uusiin koteihin Doris ja Travolta!

    VastaaPoista